THANK YOU MY CLIENTs AIA MAKES MY MAY 2020

Alhamdulillah muka masuk poster sekali lagi pada bulan May 2020 ! Thank you to my AIA client and thanks to choose protection by AIA, you makes my May ! And congratulation. You are now PROTECTED by AIA. Terima kasih juga kepada agensi saya iaitu FM Group atas e certificate dan juga poster yang cantik ni. Ha…bolehlah tepek di website kan !

THANK YOU TO MY CLIENT AIA YOU MAKES MY MAY 2020

kehidupan sebagai AGEN AIA ini, sama seperti bisnes sendiri ..ada masa di atas dan ada masa sukar nak masuk ke carta di atas . Apapun alhamdulillah, kerana bulan May merupakan bulan yang bagus. Sekali lagi, tahniah kepada semua client AIA saya !

Clients juga telah membuka mata , nampak kelebihan AIA . Termasuklah offer 3 bulan PERCUMA tak peru bayar tempoh hari.

Bagi yang dah grab, PROMO tempoh hari. CONGRATUATION !

Waalu tiada PROMO, anda sendiri berhak menilai dan value kan diri anda. Mana yang belum lagi ada protection dan inginkan protection boleh hubungi saya di 012-6460421

Faedah-Faedah Pelan Takaful Hibah (A-Life Kasih Famili)

1. Faedah Kematian atau HUMK

Keluarga anda akan menerima amaun perlindungan asas jika berlaku perkara-perkara berikut :

  • Kematian akibat semua sebab; atau
  • Hilang Upaya Menyeluruh & Kekal (HUMK)

2. Faedah Kematian Akibat Kemalangan

Keluarga anda juga akan menerima amaun perlindungan asas sebanyak 200% jika berlaku kematian akibat kemalangan kepada anda.

3. Faedah Tambahan Untuk Perlindungan ke Atas Pasangan

Dengan rider A-Plus ProtectSpouse-i, pasangan anda akan mendapat perlindungan jika berlaku kematian, HUMK atau kematian akibat kemalangan.

4. Faedah Tambahan Untuk Perlindungan Penyakit Kritikal

Anda boleh memilih salah satu daripada rider-rider ini untuk mempertingkatkan pelan anda dengan perlindungan penyakit kritikal.

  • A-Plus CriticalCare-i ; atau
  • A-Plus Waiver-i

Harga hibah ? Serendah RM28 sahaja .

Harga medical card? Serendah RM68 je

Wasap terus ke https://www.wasap.my/60126460421/hibahaia

Tags: ,

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *